Mode of transport, Motor vehicle, Automotive design, Tire, Wheel, Van, Hood
Font

Maak mijn account aan

in enkele stappen

Mijn persoonlijke gegevens

A GREAT WORKING DAY. DELIVERED.

Wij zijn Lyreco

Glasses, Eyewear, Font

Wil je graag samenwerken met een leverancier die je kan ontzorgen op het gebied van kantoor- en werkplaatsbenodigdheden? Kies dan voor het uitgebreid aanbod van Lyreco.

De Lyreco-groep is de Europese leider en de op twee na grootste distributeur van werkplekproducten en -oplossingen ter wereld.De pen waarmee je jouw collega op een post-itje bedankt. De werkschoenen die het noodlot de pas afsnijdt, maar ook de cup a soup en de koffie. Het papier waarop je een belangrijke offerte afdrukt. Zonder er bij stil te staan maken tal van producten en oplossingen op de werkplek ons leven eenvoudiger.

Al sinds 1926 zorgt Lyreco als totaalleverancier ervoor dat bedrijven zich kunnen focussen op waar het echt om draait. Met tal van diensten en meer dan 11.000 producten biedt Lyreco al haar klanten een totaaloplossing. Dat scheelt je op de werkvloer heel wat tijd en energie. Laat ons zorgen voor je werkplek zodat jij je kan focussen op je prioriteiten. Via het schilderplatform bestel je bovendien extra voordelig!

Lyreco is actief in 25 landen op 3 continenten. Dit maakt Lyreco één van de belangrijkste wereldwijde spelers voor de distributie van kantoor- en werkplekoplossingen. Lyreco werkt in al deze landen met dezelfde systemen en procedures waardoor overal dezelfde hoge kwaliteit en service gegarandeerd kan worden. 

De voordelen op een rij

  • Gemiddeld voordeel van 50% op de meest gebruikte kantoorartikelen.
  • Extra individuele korting op jouw meest gebruikte artikelen.
  • Eenvoudig bestellen via de webshop.
  • Leveringsgraad meer dan 99,4%.
  • Vandaag vóór 17.00 uur besteld, de volgende werkdag geleverd.
  • Geen bezorgkosten voor bestellingen vanaf € 75,-.

Lyreco account, zelfde dag actief!